10 mars, 2006

Brelett

Nogen av dokk har kanskje lagt merke t at det, på baksidå av breletten (smør), står at dette smøret e uegna t steking. Då e det kanskje lett for nogen, gjerna de mindre smarte, å tenka: "Det e jo smør! Kor uegna kan det ver?? Eg vil ha speilegg nå!"

Eg har derfor foretatt et empirisk, vitenskapelig (host, host) forsøk for å... uhm.. teste om breletten egentlig e uegna t å steika???

Konklusjon: Ja, an e uegna t steiking. An sette seg fast i pannå og gjør speileggå brunare enn strengt tatt nødvendig..

6 Comments:

Blogger betha said...

eg ler!!!!! for någen påfunn!

14 mars, 2006 08:12

 
Anonymous Anonym said...

ifølge min erfaring så egner brelett seg til steking like godt som margarin!
Jeg har flere ganger brukt det til å lage TORO vafler og pannekaker.. smelter smøret i stekepanna, og hiver det deretter i røra... funker som bare det :)

15 mars, 2006 20:20

 
Blogger Jostein S. Hanssen said...

Blir det ikkje litt vel brunt då? Smøret blei jo brunt fortare enn nasen t Tony Blair!

16 mars, 2006 09:55

 
Blogger h said...

haha...veldi greit å veda...ein dag hadde eg heilt sikkert prøvt d sama...nå sleppe eg d...TAKK jostein! ;)

16 mars, 2006 22:52

 
Blogger Johs said...

Brelett brenner opp i panna, blir bare aske av slikt. Soft Flora er derimot velegnet både til smørbrød og steking: Hurra! (Men nå har kona innført light-versjonen...)

17 mars, 2006 10:02

 
Anonymous Anonym said...

går helt greit lissom. det blir brunere enn margarin ja :)
soft flora er og flott. er hakket bedre enn brelett. men margarin er jo kongen da..hehe

19 mars, 2006 05:04

 

Legg inn en kommentar

<< Home